#21. Een foto op canvas dankzij Topdoek.nl

#21. Een foto op canvas dankzij Topdoek.nl

Ik ben gek op fotograferen. Daarom is het leuk om je mooiste foto’s waar je trots op bent, of mooi vind te laten zien of op te hangen in huis. De laatste tijd ben ik wel bezig met het maken van foto albums, maar een foto in het groot ophangen in huis is natuurlijk ook super tof! Ik mocht een foto op canvas uitzoeken bij topdoek.nl.

Over topdoek.nl

Topdoek.nl streeft ernaar om voor een goede prijs goede kwaliteit te leveren. Ze leveren ook goede service, antwoorden snel op vragen per e-mail, en hebben een ruime keuze in het assortiment. Zo hebben ze vijf webshops in totaal. Topdoek is voor een foto op canvas, FotoOpHoutStunter.nl kan je terecht voor de beste kwaliteit foto op hout en vind je bij AluminiumStunter.nl de mooiste foto op aluminium. Wil je een foto in je tuin? Zelfs dat kan! Bestel dan je tuindoek bij GoedkoopTuindoek.nl. Toch liever een foto op canvas? LinnenFotoSchilderij.nl hebben ze ook voor een foto op canvas. Alle webshops zijn van goede kwaliteit en voor een leuke prijs kan je het product a aanschaffen.

Het bestellen van de foto op canvas.

Eenmaal op de webshop van top-doek.nl is de site erg overzichtelijk. Zowel voor op mobiel als voor de desktop. Je kan vrijwel gelijk kiezen wat voor product je wil kopen. Ik koos voor een foto op canvas. Het beste is wel om dit op de desktop te doen. Ik koos een vakantie foto. Aan de foto zit niet echt een betekenis, maar ik vond de compositie heel mooi met de boot en het water, en omdat ik wat meer turkquoise wil hebben in huis paste deze foto daar perfect bij. Bij het kiezen van de foto kan je hem ook nog uit snijden eventueel. Daarna kan je de grote van het doek aangeven. De prijzen staan daarachter vermeld. Ik koos voor de 120cm x 80cm. Deze kost €47,62. Je kan ze ook natuurlijk kleiner of groter bestellen of een eigen formaat kiezen. Na het bevestigen van de foto heb je nog keuzes om deze te bewerken voor wat extra geld, of een lijst erom te nemen. Je kan je foto zo mooi mogelijk maken. Ik koos geen rand.

De bezorging en het zien van de canvas

Het canvas doek was al super snel klaar. Ik had het 4 juni besteld en ik kreeg al een email van DHL op 7 juni dat het klaar lag voor vertrek. Door de feestdagen (Pinksteren) is het canvas 11 juni binnen gekomen. Het verbaasde me al toen ik het aannam van DHL hoe groot het canvas was en hoe ligt. Netjes verpakt met karton en folie. Ik kon niet wachten om het uit te pakken! Dat vind ik bij deze producten altijd wel een spannend moment. Is de foto wel mooi zo groot? En hoe zal het staan in huis?
Bij het uitpakken haalde ik voorzichtig de folie eraf. Alles is goed dicht geplakt met plakband dus als je een mesje of een schaar wil gebruiken raad ik je aan dit heel voorzichtig te doen.

Conclusie

Ik haalde het karton van de voorkant en de foto is haarscherp. Natuurlijk ligt het er ook aan wat voor camera je hebt gebruikt voor de foto en hoeveel megapixels je camera heeft. Ik heb deze foto met een spiegelreflexcamera genomen met 23 megapixel. Maar tegenwoordig maken alle camera’s en zelfs smartphones mooie foto’s.
De kleuren van het canvas zijn prachtig. Deze foto is onbewerkt en ziet er alsnog prachtig uit in het groot. De kwaliteit van het Canvas is ligt, maar super mooi. Zo kan je je foto gemakkelijk ophangen met de bijgeleverde haakjes, en hoef je niet te sjouwen. De kleuren van de foto zijn mooi, levendig en scherp.

Bestel je foto op canvas hier.

Topdoek.nl foto op canvas
Dit is het canvas van dichtbij. Zo kan je zien hoe scherp het doek is, het lijkt op een digitale foto.

Zou ik topdoek.nl aanraden?

Ja zeker! Ik zou mensen zeker aanraden om daar te bestellen. Zelf ga ik denk ik nog een foto bestellen voor in de tuin, alleen heb ik niet echt een tuin maar een balkon, haha :).

Waar bestel jij je foto op canvas?

liefs gaby

”Live life, take pictures, relive memories, repeat.”

gesponsord

Geef een antwoord